Thuis bij Susan

Ook in het nieuwe jaar gaan we weer lekker binnenkijken! Vandaag mogen we binnenkijken bij Susan. Kijken jullie gezellig mee?

Mijn naam is Susan, ook vaak Suus genoemd. Ik ben 43 jaar, woon met mijn man en drie kinderen in het mooie Achterhoek, maar kom van oorsprong uit Twente. Samen hebben we een kledingzaak voor dames en heren, en hebben hier sinds vorig jaar interieur aan toegevoegd. Ik ben graag buiten en probeer wekelijks een wandeling met onze labrador te maken, en regelmatig een rondje te gaan hardlopen. 

De schoonheid in een interieur is voor mij eenvoud en basic. Licht en leefbaar, en vooral wit heeft de voorkeur. Licht is de basis van ons huis, gecombineerd met natuurlijke materialen, houtaccenten en afwerkingen, maar ook een stoer contrast door industrieel staal. Meubels en accessoires met een natuurlijke uitstraling, duurzaam en handmade zijn favoriet. 

Jaarlijks bezoeken we beurzen en komen we regelmatig in Amsterdam, de showrooms en modeshows die we bezoeken zijn een bron van inspiratie. Trends in kleding en wonen komen vaak overeen als het gaat om kleur en materialen. Online doe ik veel inspiratie op via IG en af en toe Pinterest. Interieur en styling zijn al jaren een favoriete bezigheid, en door de community op IG heeft het nog meer inspiratie en woonwensen opgeleverd!

Mijn favoriete plek in huis is toch wel ons tuinhuis. We wonen in een appartement midden in het centrum en misten het buitengevoel. In het tuinhuis zijn we echt op een plek waar we kunnen ontspannen, zonder werk, tv, telefoon en andere afleiding. Doordat het verwarmd is maken we er in het najaar en de winter minstens zoveel gebruik van als in de zomer. Dit levert meer woongenot op dan verwacht.

In ons interieur schuif ik regelmatig, maar de basis blijft staan. Dit zijn een aantal oude kruiken, duurzame meubels en mooie lampen. Een woonaccessoire dat ik nooit weg zou doen is een oud bronzen offerschaaltje, deze wordt regelmatig gebruikt om een kaarsje te branden. Iets wat ik in mijn jeugd heb overgenomen van mijn moeder; een lichtje branden voor iemand die dat nodig heeft of in herinnering is.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de rest van Susans interieur? Volg haar dan op Instagram: @suusbyheezen

Geplaatst in

Rachelle

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.