Thuis bij Kirsten

Ik ben Kirsten, 26 jaar en ik woon in een nieuwbouwwijk in Bodegraven. Als je aan mij vraagt waar mijn passie ligt dan is het wel interieurstyling. Ik ben er dan ook dagelijks mee bezig op mijn werk bij Intratuin.

Mijn woonstijl is landelijk/industrieel met een tikje bohemian: donkere tinten met aarde tinten gecombineerd. Ik hou echt van buitenlandse spulletjes, zoals Afrikaanse maskers, baskets, beeldjes en kettingen. Maar ook de stijl in Marrakech vind ik fantastisch! De Marrokkaanse tegeltjes, spiegels etc. Daarvan probeer ik ook steeds meer in huis te halen!

Ik hou erg van mode en trends dus ik probeer in mijn interieur ook zeker mee te blijven. Mijn inspiratie haal ik op instagram van onder andere de accounts: Dutchguy84, Huizedop, Dehuismuts, Hellotrader en Wearepampa. Ook Pinterest is altijd een hele fijne inspiratiebron! 

Mijn favoriete plek in huis is de badkamer. We hebben vooraf met de keuzes van het huis voor een extra grote badkamer gekozen door een slaapkamer in te leveren. Ik hou van badderen, tutten en lekker lang douchen. Vooral nog even extra met de producten van Rituals! Ja ik ben Rituals fan, daarmee maak je me echt een gelukkig mens! 

Zo hebben we ervoor gekozen om het gedeelte dat nat wordt te betegelen en de rest te verven zo dat het niet zo’n enorme “tegelhok” wordt. De wastafel hebben we zelf ontworpen en laten maken. In de gehele badkamer komen donkere en aarde tinten terug om lekker zen van te worden. 

Ik hou echt van veranderen in huis en ben niet enorm gehecht aan spullen. Als ik een item moet kiezen dat ik niet zomaar weg zou doen, dan is het de tak op de foto onder: je kunt hem overal neerzetten of ophangen.

Ik ben interieurstylist geweest bij een woonwinkel in Bodegraven. Daar heb ik deze tak behoorlijk vaak gestyled, opgehangen enzovoort. Toen de winkel haar deuren sloot kreeg ik deze tak omdat ik ‘m zo vaak gebruikte. Ik vind het toch wel een mooi gegeven en zo zie je maar dat die hier in huis ook overal mooi staat! 

Wil je meer zien van Kirstens interieur? Volg haar dan op @kirsterieur

Geplaatst in

Rachelle

4 reacties

 1. Anne kohnke op 30 januari 2019 om 16:57

  Heel erg mooi!

 2. Andrea op 24 november 2020 om 10:44

  Welke verf heb je gebruikt voor je keukenmuur? Erg mooi!

  • Rachelle op 25 november 2020 om 11:54

   Kirsten heeft de verf van Pure Original Paint gebruikt uit de Marrakech Walls collectie. De kleur heet Slate Grey.

 3. Hannah op 8 mei 2021 om 17:40

  Erg leuk Kirsten, zou je mij de kleur kunnen vertellen die op de muur achter de eettafel is aangebracht?

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.