Thuis bij Joyce

Mijn naam is Joyce, 25 jaar, en woon samen met mijn vriend en kat Coco in het Zeeuwse Arnemuiden.

Tweeëneenhalf jaar geleden zijn we hier komen wonen na een flinke klus periode. Samen met vrienden en familie hebben we dit rijtjeshuis omgeturnd tot een open en licht huis.

Voor ons was het al snel duidelijk dat de open keuken met bar het hart van het huis zou zijn. We houden van gezelligheid, goed eten en borrelen met vrienden en familie. Beiden werken we zelfstandig, dus er moest ook genoeg ruimte zijn voor een laptop op de bar.

De laatste maanden zijn we bezig geweest met een ander kamertje, we verwachten deze maand namelijk gezinsuitbreiding! Wat is het super leuk om voor onze kleine man te shoppen en dit weer te stylen. Het is allemaal te schattig, dat kleine spul.

Maar toch, blijft de bar ons favoriete plekje in huis. Een plek waar iedereen welkom is en de mooiste herinnering worden gemaakt.

Groen is een kleur die door het hele huis terug komt. Ik houd van die natuurlijke, rustgevende kleur. Groen in de vorm van een muur, de bank, kleine accessoires, maar ook planten. Vooral planten zijn voor mij een must in een interieur, ze geven zo veel persoonlijkheid en sfeer.

Ik denk dat je onze woonstijl het beste kan omschrijven als stoer. Ik heb persoonlijk weinig met specifieke stijlen; ik vind het mooi of niet. Het past bij elkaar of niet. Ik houd ervan om dingen te mixen en niet te kopiëren. Inspiratie haal ik voornamelijk uit dagelijkse dingen, dingen waar ik tegen aan loop. Bijvoorbeeld kleurcombinaties en lijnen van gebouwen, de natuur of een tof gestylde etalage.

We zijn echte buitenmensen, de tuin wordt vanaf het voorjaar tot het najaar dan ook helemaal betrokken bij het huis. Heerlijk zo’n zonnige tuin, maar hartje zomer ook erg warm. In die periode zijn we vaak te vinden op ons zeilbootje, heerlijk het Zeeuwse water op! Terug naar de basis, weinig luxe maar gewoon water, wind en (meestal) zon! Thuiskomen is dan extra fijn, je waardeert alles weer net iets meer.

Wil je meer zien van Joyce haar mooie huis? Volg haar dan op instagram!

Geplaatst in

Rachelle

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.