Stadsplattegronden

Je kunt er niet meer om heen. Ze zijn helemaal hip en happening en je ziet ze overal.
Ik wilde al heel lang plattegronden van de dorpen waar mijn vriend en ik opgegroeid zijn. Toen wij in dit huis kwamen te wonen, verraste een neef ons met zijn zelfgemaakte plattegronden. Je hebt ze al geregeld op Instagram voorbij zien komen.

Naast deze plattegronden ben ik ook in het bezit van een gepersonaliseerde stadsplattegrond en een plattegrond van een van de dorpjes die we in Canada bezochten. Vandaag wil ik de makers van deze posters graag aan jullie voorstellen:

4.het.thuis

4.het.thuis is een onderdeel van Studio Marly, een bedrijf in grafische vormgeving. Sanne-Marly ontwerpt alles op het gebied van online en offlineontwerp. Denk hierbij aan huisstijlen, flyers, trouwkaarten, geboortekaartjes, maar ook websites.

Daarnaast maakt ze ook hele gave stadsposters. Ze maakt ze tot formaat A3 en je krijgt een kleine variant er gratis bij! Het leuke aan haar stadsposters is dat je ze kunt laten personaliseren:
Je kunt ongeveer 8 adressen doorgeven die Sanne-Marly dan voor je in de poster verwerkt. Dit kan op allerlei manieren. Voorbeelden hiervan vind je op haar Instagram. Het mooiste effect krijg je, als deze adressen verspreid over de kaart te vinden zijn.

Zo heb ik in mijn stadsposter van Breda laten zetten waar ik geboren ben, maar bijvoorbeeld ook waar mijn vriend en ik onze eerste date hadden. Sanne-Marly kan de stadsplattegronden ook nog uitbreiden met extra details, zoals straten, spoorwegen, rivieren etc. Hiervoor rekent ze wel een meerprijs.

Er is dus heel veel mogelijk! Op deze manier krijg je een hele persoonlijke, one of a kind, stadsposter. Heel leuk voor in je eigen huis, maar ook om cadeau te doen. Nieuwsgierig geworden? Neem eens een kijkje op @4.het.thuis.

Kunst in kaart

Bij Kunst in Kaart kun je standaard al uit een hele grote verzameling kaarten kiezen: van continenten en (ei)landen tot aan een wijk van een stad. Zit jouw favoriet er niet tussen? Dan kun je deze vrijblijvend aanvragen. Onze kaart van de plaats Tofino (Canada) hebben we ook aan moeten vragen, maar is vervolgens razendsnel voor ons gemaakt. De communicatie over de e-mail verliep heel fijn en de kaart was uiteindelijk binnen no-time besteld en geleverd!

De kaarten worden haarscherp geprint op stevig gesatineerd papier en zijn te verkrijgen van A4 tot aan A1-formaat. Het leuke van Kunst in kaart is, dat je je kaart in verschillende stijlen (kleuren) kan af laten drukken. Er zijn zelfs mozaïekkaarten! De keuze is reuze! Er is dus altijd een variant die perfect in jouw interieur past.

Daarnaast biedt kunst in kaart de mogelijkheid om de kaart meteen te laten inlijsten en kun je zelfs een Ixxi van je favoriete stad laten maken.

Al met al een prima service dus! Nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel op kunstinkaart.nl of doe alvast inspiratie op, op hun instagramaccount!

Ik heb met beide makers zeer goede ervaringen. Mocht je dus op zoek zijn naar een stadsposter, neem dan vooral eerst even een kijkje bij een van deze bedrijven!

Geplaatst in

Rachelle

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.