Slaapkamer make-over

Van Woonboulevard Breda XXL kreeg ik de kans om onze slaapkamer een complete make-over te geven. Daar zei ik natuurlijk geen ‘nee’ tegen! Graag deel ik in deze blog, hoe deze make-over tot stand kwam én waar je mijn nieuwe items shopt.

De basis

De basiskleur in de slaapkamer is grijs geworden. Grijs is makkelijk te combineren met andere kleuren. Om de slaapkamer een wat stoerdere look te geven, heb ik gekozen om de lambrisering niet over te schilderen, maar om een betonlook behang aan te brengen. Dit geeft meteen een wat meer industriële look.
Daarnaast heb ik gekozen voor grijs beddengoed. Omdat ik het fijn vind om het bed warm aan te kleden met spreien en kussens, heb ik gekozen om dit zoveel mogelijk is grijstinten te doen, zodat het totale plaatje niet te rommelig oogt.

Natuurlijke materialen

Om de grijze basis wat warmer aan te kleden, heb ik gekozen om natuurlijke materialen toe te voegen: zo is het hoofdbord van steigerhout weer terug van weggeweest en koos ik voor houten krukjes afgewerkt met metaal als nachtkastjes. Deze houtlook komt ook terug in de bloempotjes van kokosvezels en de berenklauwen. Ook het jute in het wandkleed en de wollen sprei zorgen voor een warmere sfeer.

Accessoires

Omdat ik natuurlijk wel een liefhebber van de kleur groen blijf, moest ook dit terugkomen in de slaapkamer. Om het groen op het bed terug te laten komen, heb ik gekozen voor wat kleinere planten en een wandhanger met een groene afbeelding.

Daarnaast koos ik voor een stoer, metalen rekje dat ik aan het hoofdbord hing. Dit matcht weer goed met het metaal in de krukjes en de grote bloempot naast het bed. En wat vinden jullie van de grote scheikundefles? Door het doorzichtige glas, komt de berenklauw er mooi in uit.

Shop the look!

Natuurlijk deel ik graag met jullie welke producten ik heb gebruikt in deze make-over en bij welke winkels ik heb geshopt op Woonboulevard Breda XXL. Zo kan jij ook jouw favoriete items uit deze make-over in huis halen!

Ik ben natuurlijk heel erg benieuwd wat je van deze metamorfose vindt. Wat zijn jullie favoriete items?

Geplaatst in

Rachelle

2 reacties

  1. Stephanie op 17 november 2019 om 11:34

    Zo tof geworden!! Love it.

    • Rachelle op 17 november 2019 om 11:37

      Wat leuk om te horen Stephanie! Dankjewel

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.