Review: Linn van Brabantia

Wasjes draaien… niet echt mijn favoriete bezigheid. Maar ja, van wie wel? Wij hebben geen droger en drogen momenteel alles op een groot droogrek dat meekwam uit mijn inboedel en een droogtoren van mijn vriend. Nu is die droogtoren al een tijd een doorn in mijn oog: het is een lomp ding dat gruwelijk veel plaats inneemt en om grote dingen te drogen zoals een hoeslaken, is hij eigenlijk niet echt geschikt. Aangezien we een smalle loopruimte over hebben moest er iets anders komen, maar wat.

Tijdens de viering van 100 jaar Brabantia in Amsterdam, waar ik in mei bij aanwezig mocht zijn, heb ik kennis gemaakt met kleding- en droogrek Linn. Tijdens de toelichting van de producten werd het slimme design uitgelegd: Linn is namelijk een droogrek en kledingrek in een.

De bamboe stang heeft plaats voor 16 hangers, zodat bloezen en vesten mooi kunnen opdrogen zonder afdrukken van wasknijpers of vouwen.  Daarnaast zijn de 2 rekgedeeltes verstelbaar. Ideaal dus als je wat langere items wil drogen of juist veel klein wasgoed hebt zoals sokken en ondergoed…

Door het gebruik van (zwart) staal in combinatie met de bamboe stang, misstaat Linn zelfs niet in de slaapkamer. Je kunt nu dus de items die je een avond gedragen hebt, lekker laten luchten of je kleding klaar hangen voor de dag erna. De twee rekken kun je nu ook gebruiken om je schoenen uit te stallen of om mooie dozen en manden op te plaatsen. Zo geef je een heel persoonlijk tintje aan je kledingrek. Ook kun je twee uiteindes van de bamboe stang gebruiken om ook je mooiste hoed of sjaal een plekje te geven.

Wat ook erg prettig is, dat zijn de verstelbare dopjes onderin de poten. Mocht je Linn in een ruimte willen plaatsen waar de vloer niet gelijk loopt, dan kun je met deze dopjes ervoor zorgen dat je rek toch stevig en waterpas staat.

Linn heb je in een handomdraai in elkaar gezet en toch is het een stevig en degelijk rek. Zoals je van Brabantia gewend bent, krijg je ook op Linn 5 jaar garantie.
Ik ben enthousiast! Bloezen en shirts drogen nu netjes op aan de hangers en zelfs een dekbedovertrek kan prima over de bamboe stang drogen. En zeg nou zelf: dit multifunctionele rek staat toch overal mooi? In de wasruimte, de slaapkamer en zelfs in de hal!

Geplaatst in

Rachelle

2 reacties

  1. Deense zomer op 5 november 2019 om 08:47

    Handig en staat mooi!

    • Rachelle op 5 november 2019 om 11:28

      Dankjewel Linda 🙂

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.