Nieuwe nachtlampjes

Sinds het hoofdbord achter het bed weg is, hebben we ook de Ikea-lampjes niet meer opgehangen. Ze stonden een beetje zielig op onze nachtkastjes. Eigenlijk waren we ze ook gewoon al een tijdje beu, dus tijd voor wat nieuws!

In eerste instantie dachten we meteen aan de lamp die we een paar maanden terug boven de bank hebben geplaatst: de Nordin van Karwei. Een superstrak, zwart lampje dat eigenlijk overal past. Maar aangezien de veranderdrang nog wel eens opspeelt, vond ik het zonde van het geld om weer meer dan €100 voor nachtlampjes uit te geven.

Na het doorspitten van de folders en nieuwsbrieven kwam ik uit bij Kwantum. Mijn oog viel meteen op dit lieve, maar ook wel speelse lampje. En nu komt het dames en heren… de prijs van dit leuke lampje, maakte het meteen nog aantrekkelijker! Wandlampje Bia kost namelijk maar €15!!

Dan ben je er helaas nog niet, want er moeten nog van die mooie, grote globelampen in. Daar heb je ook weer veel keuze in: wit licht, warm licht, goudkleurig glas, effen glas, verschillende modellen in gloeidraad en dimbaar of niet dimbaar. Het wordt je niet echt makkelijk gemaakt…
Mijn tip: kies in ieder geval voor een variant die dimbaar is. De lampen geven namelijk best veel licht. Op deze manier houd je het een beetje sfeervol in de slaapkamer.

Ik heb gekozen voor de globelampen van Calex (ook verkrijgbaar bij Kwantum). Deze zijn redelijk aan de prijs, maar deze zijn dus wel te dimmen. Vind je deze te duur? Neem dan eens een kijkje bij Action Nederland voor een goedkopere variant van de globelampen.

Ik ben heel blij met onze nieuwe eye-catchers! Wat vinden jullie ervan?

Geplaatst in

Rachelle

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.