Portfolio

Uitgebreid interieuradvies benedenverdieping - Hoge Akker, Dongen

Thomas en Kristel wonen met hun kinderen in een ruime, geschakelde woning in Dongen.
Nu de kinderen al wat ouder zijn en steeds vaker op hun kamer spelen, werd het tijd voor een hele nieuwe look voor de ruime benedenverdieping.

Een langgekoesterde wens van de bewoners was vloerverwarming. Hierdoor konden de radiatoren voor de grote raampartij worden verwijderd. Dit gaf meteen meer licht in de woning.

De nieuwe stijl kan omschreven worden als 'Scandustrial': een mix tussen Scandinavische en stoere, industriële elementen. Er is een mooie samenhang gecreëerd tussen de woonkamer en het eetgedeelte door enkele materialen en kleuren terug te laten komen.

De bewoners zijn meteen aan de slag gegaan met het interieuradvies en zijn nu druk bezig met de finishing touch.

Uitgebreid interieuradvies benedenverdieping - Beljaart, Dongen

Ad en Marjolein wonen samen met hun twee dochters en hun honden in een vrijstaand woning in de wijk de Beljaart in Dongen.
Ze vonden hun interieur een rommelig geheel: het bestond vooral uit meubels die ze ooit kregen. De meubels waren een mix van stijlen en hadden veelal een neutrale kleur.

De bewoners wisten goed wat ze mooi vinden: een modern en kleurrijk interieur. Ze merkten echter dat ze moeilijk knopen kunnen door hakken.
De basis in de woning was goed: een mooie troffelvloer, donkere kozijnen en een witte keuken. Ook de indeling hebben we niet gewijzigd.

De verzamelde kunstwerken vormden het uitgangspunt voor het nieuwe interieurplan. Het zijn kunstwerken met sprekende kleuren in opvallende kleurcontrasten. De nieuwe stijl kan omschreven worden als 'eclectic chic': een mix van stijlen, gecombineerd met moderne en vintage elementen.

In het nieuwe interieur zie je verschillende materialen en aaibare stoffen gecombineerd met messing/gouden details.
Het resultaat is een kleurrijke, intieme sfeer in een modern jasje.

Uitgebreid interieuradvies benedenverdieping - Prinsenbeek

Jore, vader van twee zoontjes, heeft een nieuwe woning gekocht waar hij over enkele maanden de sleutel van krijgt. Door de langgerekte benedenverdieping met aanbouw, vond hij het lastig om een indeling te maken en zich een voorstelling te maken van zijn nieuwe interieur.

Er was een advies gewenst voor de benedenverdieping en voor de garage die omgetoverd zou worden tot werkkamer en speelkamer.

Omdat het een 'mannenhuis' betreft heb ik gekozen voor een stoer interieur met vooral industriële elementen. De stoere, donkere kleuren/materialen worden aangevuld met wat zachtere elementen met de kleur groen als de verbindende factor.