Gezocht: rond vloerkleed voor onder de eettafel…

Alle lange tijd was ik op zoek naar een vloerkleed voor onder mijn eettafel. Dat was nog een lastige klus, want ik had een aantal eisen waar het kleed aan moest voldoen: het moest een rond exemplaar zijn vanwege de vorm van de eettafel, laagpolig en hij moest matchen met het vloerkleed dat al in de woonkamer lag.

Ik vond mijn groene vintage vloerkleed bij Volero! Ben je ook op zoek naar een vintage vloerkleed? Op de website vind je een top 10 vintage vloerkleden. Heel handig dus als je geen keuze kunt maken.

Ik heb gekozen voor de Lago groen van het merk FRAAI. Het ronde kleed heeft een vintage print in een groene tint, waardoor deze perfect past bij mijn kleed in de woonkamer. Kleed Lago is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren en vier verschillende afmetingen. Er is dus altijd een formaat dat perfect onder jouw ronde tafel past. Ik koos bij mijn tafel van 130cm een kleed van 200cm, zodat ook de stoelen op het kleed kunnen staan.

De reden dat ik graag een laagpolig tapijt wilde, is omdat deze onder de eettafel ligt. Je wil niet op zoek hoeven gaan naar verdwenen kruimels. Het tapijt is maar 7 mm dik en heel goed schoon te houden met de stofzuiger. Ook ben ik iemand die wel eens wat morst 😉 dan is het dus heel fijn als je het kleed snel kunt deppen met een doek. Qua hygiëne is dit dus een prima keus.

Waar ik ook heel tevreden over was, was de bestelling en levering van het tapijt. Het tapijt wordt (zelfs in deze lockdown) supersnel geleverd. Komen de datum en/of tijden je niet goed uit? Dan kun je dit snel regelen via hun telefonische klantenservice.

Ik ben erg tevreden over de service en prijs/kwaliteit. Ben je dus op zoek naar een mooi en goedkoop vloerkleed? Dan raad ik zeker aan om een eens kijkje te nemen op de webshop van Volero.

Geplaatst in

Rachelle

2 reacties

 1. Michelle op 27 maart 2023 om 18:20

  Hoi Rachelle,

  Super gezellig!
  Mag ik vragen hoeveel diameter jouw tafel en jouw tapijt is?

  Groetjes Michelle

  • Rachelle op 24 april 2023 om 16:54

   Hoi Michelle,

   Hierbij de antwoorden op je vragen:
   Mijn tafel is 130 cm breed en het kleed is 200 cm breed.

   Groetjes Rachelle

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.