Eindeloos variëren met een bijzettafel

Ik gebruik mijn bijzettafel het liefst waar deze ook voor bedoeld is: lekker makkelijk naast de bank, zodat mijn thee, telefoon en afstandsbediening binnen handbereik liggen. Maar wist je dat een bijzettafel multifunctioneel is?

Salontafel

In combinatie met meerdere bijzettafels is deze prima als salontafel te gebruiken. Groepeer ze in het midden van de zithoek of verspreid ze juist over de ruimte. Kies tafeltjes van verschillende hoogtes en kies verschillende kleuren of materialen.

Bijzettafel als salontafel

Extra zitplek

Creëer een extra zitplek aan de eettafel door een bijzettafel aan te schuiven. Deze zijn vaak even hoog als een eetkamerstoel en meestal sterk genoeg om een persoon te kunnen dragen. Je schuift een bijzettafel makkelijk bij vanuit de woonkamer en het staat ook nog eens heel gezellig tussen alle eetkamerstoelen.

Bijzettafel als extra zitplek

Plantentafeltje

Als plantenliefhebber zet ik mooie of grote planten graag op een ‘podium’, zodat het echte blikvangers worden. Zet er een paar planten omheen en je hebt meteen een gezellig plantenhoekje.

Bijzettafel gebruikt als plantentafeltje

Nachtkastje

Waar een bijzettafeltje ook goed van pas kan komen, is in de slaapkamer. Ze zijn vaak prima qua hoogte om als nachtkastje te gebruiken. Kies voor twee dezelfde exemplaren of hou het lekker speels en kies voor twee verschillende varianten.

Bijzettafel gebruikt als nachtkastje

Krukje

Als ik de planten op de hoge kast of in de keuken moet gaan begieten, pak ik vaak snel het bijzettafeltje uit de woonkamer erbij en gebruik deze als kruk. Check vooraf wel even of deze stevig genoeg is om je volledige gewicht te dragen.

Bijzettafel gebruikt als kruk

Ben je nog op zoek naar een geschikte bijzettafel?

Bijzettafels zijn er in verschillende soorten, kleuren, maten en materialen. Mijn tip: kies een neutrale kleur. Mocht je een keer van kleur willen switchen in je interieur, dan kan je bijzettafel nog een ronde mee.
Zo koos ik voor Nio van Kick Collection: een bijzettafel gemaakt van metaal. Door de coating heeft de Nio een ‘steenachtige’, matte finish. Ook de vorm maakt deze bijzettafel bijzonder. Ben je nog op zoek naar een bijzettafel met een uitgesproken design? Binnenkort worden er nieuwe bijzettafels aan de collectie toegevoegd. Hou dus de socials van Kick Collection in de gaten!

Deze blog kwam tot stand in samenwerking met Kick Collection

Geplaatst in

Rachelle

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.