Een terugblik op 2019

Op 1 januari 2019 ging mijn website huiswaarts.com online. Ik mag me dus al een jaar lang blogger noemen. Ik vond dit wel een mooi moment om eens terug te blikken op het afgelopen jaar.

Zo was ik bijvoorbeeld erg nieuwsgierig welke blogs het afgelopen jaar het meest gelezen zijn door jullie. Daarom volgt hier de top drie. We tellen af van 3 naar 1!

Op nummer 3: Een stekrek maken
Toen we in Breda gingen wonen, kreeg ik van mijn leerlingen een rekje met lieve (verhuis)berichtjes. Het rekje belandde uiteindelijk op de plantenkamer en zo kreeg ik al snel het idee om een rekje te maken om al mijn stekjes op te verzamelen (want overal kleine vaasjes door het hele huis, was ook geen gezicht ;-). Zo is het stekrek geboren. Ik kreeg leuke feedback op deze DIY en jullie zijn ook zelf aan de slag gegaan met o.a. klemmen, vaasjes en stroken van leer.

Op nummer 2: Hydroponie
Officieel is dit een gastblog dat ik ooit schreef voor Huusvantruus.com, maar hij wordt nog steeds ontzettend goed gelezen. Ik ben nog steeds fan van planten op water! Door heel ons huis vind je voorbeelden van hydroponie terug.

Met stip op nummer 1: Review van de aroma-diffuser van Ali-Express
Deze blog stond met stip bovenaan! Jullie waren erg nieuwsgierig naar mijn bevindingen over de diffuser van ‘Ome Ali’. Hij beviel zelfs zo goed dat we nu een tweede diffuser hebben voor op de slaapkamer 😉

Fun Facts
* Het meest gelezen onderdeel op mijn website is de DIY-categorie.
* Er zijn dit jaar 37 blogs online gekomen.
* De review die ik schreef over kleding- en droogrek Linn, staat nu ook op de website van Brabantia.
* Na de bezoekers uit Nederland en België, komen de meeste bezoekers van mijn website uit… de Verenigde Staten!

Op naar 2020
Ik ben het eerste jaar als blogger blanco ingegaan. Ik wist dat het moeilijk zou worden om op te vallen tussen al die andere interieurblogs en ik moet ook niet vergeten dat ik dit als hobby doe, naast een fulltime baan. De toekomst is moeilijk te voorspellen natuurlijk, maar ik hoop dat ik ook voor 2020 genoeg ideeën heb om leuke en inspirerende blogs voor jullie te schrijven.

Een leuk nieuwtje wat ik hier wel alvast met jullie wil delen, is dat ik komend jaar ga starten met de opleiding tot interieurstylist! Dit staat al zeker 2 jaar bovenaan mijn bucketlist, maar ik had iedere keer weer een ander excuus om er nog maar even mee te wachten: eerst was het mijn nieuwe baan, toen de verhuizing… Ik heb me nu ingeschreven, dus ik kan niet meer terug 😉

Ik hoop dat jullie mijn blogs afgelopen jaar met plezier hebben gelezen en dat jullie mij ook in het nieuwe jaar zullen blijven volgen. Fijne jaarwisseling!

Geplaatst in

Rachelle

2 reacties

  1. Shaniska op 29 december 2019 om 21:39

    Wat spannend dat je gaat starten met die opleiding! Heel veel succes. Deeltijd naast je werk?

    • Rachelle op 1 januari 2020 om 18:39

      Ja, ik ga een avondopleiding doen! Heel benieuwd hoe dit gaat bevallen naast mijn baan, maar heel veel zin in!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.