De woonmisser van Jellina Detmar

Zo in de loop der jaren hebben wij al heel wat interieur aankopen gedaan. Kasten, banken, stoelen, vloerkleden en nog veel meer. We kopen onze spullen in leuke interieurwinkels in de buurt, maar ook ver van huis. Wij zijn dan ook gek op tweedehandse spullen. 

Bij de kringloop en marktplaats zijn ook vaak echt mooie spullen te vinden, die je op kan knappen en waar je zelf iets heel moois van kunt maken. Het voordeel hiervan vind ik vaak dat je het niet heel duur koopt. En denk je toch later: dit is niet wat ik voor ogen had en je wilt het weer verkopen, dan heb je er vaak geen geld op verloren. Je kan het bijna voor dezelfde prijs, of omdat je het hebt opgeknapt, zelfs voor een meerprijs weer verkopen. Top toch!

Echt, ik kon mij zo 1,2,3 niet indenken wat mijn grootste misser is geweest qua interieuraankoop. Een paar dagen heb ik hier over na lopen denken en ineens wist ik iets…..
Toen we bezig waren met de verbouwing van de achterkamer, ergens in september 2017, hebben we een grote grijze kast gekocht in een kringloopwinkel. 

Ik vond deze kast toen ik hem voor het eerst zag staan echt heel gaaf! Het was een houten, antraciet grote kast. Hij was heel hoog en had veel ruimte van binnen. Ideaal om veel spullen in op te bergen. 
Omdat ons plafond in de achterkamer 3,5 meter hoog is, wilden we daar graag een kast, die de hoogte op zou vangen. Deze kast was zeker geschikt!

Er was wel lichte twijfel: we hadden voor ogen om onze woonkamer stoer en industrieel in te richten en dit was meer brocante stijl. Dit was alleen echt zo’n kast waarbij je meteen moest beslissen, anders was hij weg! Na een goede onderhandeling kwam de kringloop hem dezelfde dag nog bezorgen.

Maar toen de kast in ons huis stond, wist ik dat de kast niet zou passen in ons interieur. Stel dat we hem niet hadden gekocht dan had ik misschien altijd nog gedacht: die kast, die had hier misschien toch wel gaaf in ons huis gestaan. 

We hebben hem dezelfde dag nog op Marktplaats gezet en er eigenlijk niks op verloren. Ik ben blij dat we soms even zulke beslissingen nemen, zodat je zeker weet: hier heb ik goed aan gedaan!

Waarschijnlijk volg je Jellina al op Instagram, maar heb je ook al een kijkje op haar blog genomen? Echt even doen!

Geplaatst in

Rachelle

2 reacties

  1. Carla op 7 maart 2019 om 16:54

    Hahaha toch fijn om te weten dat het ook de ‘grote ‘ der aarde kan gebeuren 😁🙈 love de stijl van Jellina ! ❤️

    • Rachelle op 10 maart 2019 om 22:53

      Hihi, ja he!;-) Ik ben ook dol op haar stijl!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.