De woonmisser van Dunja

Een woonmisser… Het overkomt iedereen wel eens een keer. Zo ook de bekende Instagrammers. Een tijdje terug hebben we al kunnen lezen wat de woonmissers zijn van Instagrammers Joyce, Jellina en Annemarie. In deze blog wordt het stokje doorgegeven aan Dunja van @dunsworld

Interieurmiskopen doet Dunja echt nooit! Daar waren we dus zo over uitgepraat 😉 Wel heeft ze naar eigen zeggen soms een miskleun. Dunja vertelt over haar woonmisser met schilderen:

Ik denk dus soms echt scherp te zijn en dingen goed te onthouden; NOT dus! Ik was begonnen met het schilderen van de kastenwand in de woonkamer (aan de andere kant zijn dit twee ingebouwde kledingkasten).

Toen ik het onderste gedeelte geschilderd had, bleek er niet genoeg verf meer over te zijn voor de bovenkant. Dus, op naar de bouwmarkt! Ik ging dus met mijn eigen grootheidswaanzin zonder naam of nummer nieuwe verf halen, want ik wist heus wel welke kleur het moest zijn. Ik was er dus heilig van overtuigd dat ik de juiste kleur gekocht had.

Driftig maakte ik het nog dezelfde avond af. Om er de volgende dag in ochtendlicht achter te komen dat het dus helemaal NIET dezelfde kleur is. Gewoon echt niet!

En euh, nee.. Ik heb het nooit meer overgeschilderd 😉

Dunja heeft een prachtig plantenparadijs gecreëerd in haar woning. Wil je meer van haar mooie huis zien? Neem dan eens een kijkje op haar instagramaccount

Geplaatst in

Rachelle

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.